6984155698 Ανατολικής Ρωμυλίας 19, Περιοχή Στενήμαχος, Δράμα thanos.sara@gmail.com
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΣΑΡΑΤΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Μέλι & Μελισσοκομικά Προϊόντα Δράμα


Η επιχείρησή μας “ΣΑΡΑΤΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Δράμα, παράγει και προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές μοναδικά και εξαιρετικής ποιότητας μέλια καθώς και μελισσοκομικά προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας.

Με αγάπη και μεράκι παράγουμε ποιοτικό μέλι ώστε να σας προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας, μοναδικό σε γεύση, χρώμα και άρωμα χωρίς πρόσθετα π.χ. γλυκόζη. Επίσης, σε εμάς θα βρείτε κεραλοιφές, γύρη, πρόπολη και βασιλικό πολτό.

Είμαστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας και σκοπός μας είναι αφού τα δοκιμάσετε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Δράμα, ενώ εάν θέλετε να μας δώσετε
την παραγγελία σας, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.
 
 
 
 
 
 
   
  ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ - ΑΝΘΟΜΕΛΟ
Το μέλι ανθέων παράγεται από το νέκταρ ανοιξιάτικων φυτών και αγριολούλουδων. Είναι ανοιχτόχρωμο, με μοναδικά ευχάριστο άρωμα και έχει την πιο απαλή και γλυκιά γεύση από όλα τα ελληνικά είδη μελιού. Είναι παχύρευστο και κρυσταλλώνει εύκολα.

Συσκευασία: 0,5ml, 1L, 3L
 
     
  Παραγγελία  
 
     
 
   
  ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ
Η κεραλοιφή είναι μια λιπαρη κρέμα από κερί μέλισσας και ελαιόλαδο η οποία έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, τόσο καλλωπιστικές όσο και θεραπευτικές.

Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για ενυδάτωση αλλά και για καψίματα, κοψίματα, σκασμένα χείλη, αλλά και σε φτέρνες που έχουν ανοίξει.
 
     
  Παραγγελία  
 
     
 
 
 
 
 
   
  ΓΥΡΗ
Η γύρη θεωρείται μια σούπερ θρεπτική τροφή πο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και να βελτιώσετε τον εαυτό σας μέσα κι έξω. Η γεύση και η όψη της γύρης διαφοροποιείται ανάλογα με τα λουλούδια από τα οποία προέρχεται. Έτσι το χρώμα της μπορεί να κυμαίνεται από κίτρινο ανοιχτό μέχρι και σκούρο καφέ-μαύρο.
 
     
  Παραγγελία  
 
     
 
   
  ΠΡΟΠΟΛΗ
Ήδη από τα αρχαιότητα είχε αναγνωριστεί η πολυτιμότητα της πρόπολης για τον οργανισμό. Φαίνεται να έχει δράση ενάντια στα παθογόνα βακτήρια, στους ιούς και στους μύκητες καθώς και αντιφλεγμονώδη δράση. Θωρακίζει επίσης τον οργανισμό και να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα χάρη στα φλαβονοειδή.
 
     
  Παραγγελία  
 
     
 
   
  ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ
Ο Βασιλικός Πολτός έχει μελετηθεί για μια ποικιλία πιθανών δράσεων, συμπεριλαμβανομένων της ενδεχόμενης αντιβιοτικής και αντικαρκινικής ιδιότητας, αλλά και για την μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, υπάρχουν όντως κάποιες ενδείξεις ότι ο βασιλικός πολτός επιδρά θετικά στην χοληστερόλη, την ινσουλίνη, στο νευρικό σύστημα και στην δραστηριότητα των γυναικείων ορμονών.
 
     
  Παραγγελία  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελία σας.