6984155698 Ανατολικής Ρωμυλίας 19, Περιοχή Στενήμαχος, Δράμα thanos.sara@gmail.com
hero image
 
 
ΣΑΡΑΤΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μέλι & Μελισσοκομικά Προϊόντα Δράμα


Η επιχείρησή μας “ΣΑΡΑΤΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Δράμα, δραστηριοποιείται από το 1970 με την παραγωγή, το εμπόριο και την διάθεση μελιού και λοιπών μελισσοκομικών προϊόντων στην Δράμα και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αναλάβει πλέον η 3η γενιά, η οποία και συνεχίζει με μεράκι και αγάπη να παράγει και να προσφέρει μελισσοκομικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικά σε γεύση.

Παράγει μέλι ανθέων, γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό και κεραλοιφές, ενώ τα διαθέτει σε χονδρική αλλά και λιανική πώληση στην Δράμα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
Παράδοση στον χώρο του μελιού… 

Η εκτροφή μελισσών γινόταν και γίνεται στα μέρη μας όπου υπάρχουν άφθονα άνθη, ενώ η διαδρομή του μελιού από την κυψέλη προς το βάζο γίνεται με σεβασμό στο προϊόν, χωρίς να υφίσταται αλλοιώσεις και τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής.
 
 
 
 
 
 
 
Έτσι, είμαστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας και σκοπός μας είναι αφού τα δοκιμάσετε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. 

Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Δράμα, ενώ εάν θέλετε να μας δώσετε την παραγγελία σας, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, παρέχοντας σας προϊόντα υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
   Μέλι Ανθέων
  Κεραλοιφή
  Γύρη
  Πρόπολη
  Βασιλικός Πολτός
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελία σας.